Menu
http://www.medi-sport.si/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.2gk-is-433.pnglink

Kompletni servis smuči že za 24,00€

http://www.medi-sport.si/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.3gk-is-433.pnglink

Kompletni Board servis že za 29,00€

http://www.medi-sport.si/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.4gk-is-433.pnglink

Količinski popusti

«
»
A+ A A-

Servis smuči, Ski servs, Smučarski servis

  • Zadetkov: 12913

Polna cena servisa 28,00€, akcijska cena za en par 24,00€, trije pari 22,00€ po paru.... 

 Posnetek zaslona 21

 

Pri servisiranju se zmogljivost vaših smuči ali snežne deske bistveno poveča in prilagodi vašemu znanju smučanja. Serviserju povejte, kakšen stil in način vožnje vam ustreza, kakšen teren vam je najljubši, ter kakšne so vaše ostale želje. Le tako bo lahko serviser ustrezno pripravil vaše smuči ali snežno desko za prihajajočo sezono!

Vrhnja stran, obloga in robovi se očistijo in obrišejo, da se odstrani umazanija. Nato se pregledajo poškodbe na vaših smučeh ali snežni deski. 

DSC 1199

 

POPRAVILO OBLOGE: Zapolnijo se vse zareze, brazde in luknje z ustreznim materialom.

 

Posnetek zaslona 19

 

BRUŠENJE DRSNE OBLOGE  Z KAMNOM IN VREZOVNJE STRUKTURE: Celotna obloga se tako lahko poravna in izbrusi s kamnom. Samo tako dobimo želeno ravno površino drsne obloge. Pri tem se naredi tudi t.i. struktura; ki omogoči da obloga sprejme več voska, drsne lasnosti  smuči se pomembno izboljšajo, drsna obloga se popolnoma izravna. Vse skupaj zmanjša trenje med oblogo in snegom. Smuča drsi mirneje, zavoj je lahko natančnejši. Vaše smuči ali snežna deska drsijo bolje in prehod od roba na rob je lažji. Poleg tega zahtevajo različne temperature in snežni pogoji različne strukture. Samo serviser pozna pravilno formulo!

Posnetek zaslona 17

 

RADIAL TUNING: Obdelava robnikov na drsni strani pomembno spremeni lastnosti smuči, snežne deske.  Obdelava mora biti prilagojena smučarskemu- boardarskemu znanju, namenu in tipu smuči, snežne deske. S pomočjo sistema Radial tuning pa revolucionarno natančno obdelamo robnik in pomembno izboljšamo natančnost vhodov v zavoj in izhodov iz zavoja.

 

Posnetek zaslona 15

BRUŠENJE ROBOV: Glede na zmogljivost, ki jo pričakujete od vaših smuči ali snežne deske, se robovi »spustijo« med 0 in 3 stopinje (2 stopinji privzeto). Nastane neprekinjena gladka površina . Brušenje se izvede s keramičnimi brusili, kjer se izredno natančno zgladi in spolira pod ustreznim kotom rob smuči (kot od 90-87stopinj).

Posnetek zaslona 16

 

SKI SERVIS: primer smuči iz Slike 1, obdelanih po proceduri običajnega servisa, pred mazanjem. Natančen opazovalec bo ugotovil, izredno malo tanjšanje robnikov, izredno natančno obdelavo, zlitje na novo zakrpanih poškodb s staro maso.

Unknown-8

 

VOSKANJE: zadnji korak pri vsakem servisiranju je nanašanje vročega voska. Vroči vosek impregnira oblogo, ščiti pred poškodbami in izboljša drsnost, ter vodljivost športnega pripomočka. 

Redni servis naj bi se opravljal vsake 7-10 smučarskih dni.

IR Gretje: z omenjeno tehnologijo tudi do 10X povečamo absorbcijo voska v drsno oblogo in s tem pomembno pripomoremo k boljši in daljši drsnosti smuči ter podaljšamo čas zaščite drsne obloge.

IR mazanje

 

 

 

Kontakt

Štula 1
1210 Lj. - Šentvid
Telefon: +386(0)1 512 5432
Faks:     +386(0)1 512 5432
Mob.:     +386(0)51 686 171
http://www.probikeservis.si
http://www.proskiservis.si
http://www.medi-sport.si