Zemljevid
Eurobike Show, 8.-10. 7. 2018, Friedrichshafen.

Obiskali smo EUROBIKE 2018

Poročilo z največjega kolesarskega sejma na svetu

Športno, električno in inovativno

27. evropski kolesarski sejem EUROBIKE 2018 je potekal od 8. do 10. julija 2018 v nemškem mestu Friedrichshafen. Največji kolesarski sejem se je znova predstavil kot dogodek, na katerem ni manjkalo proizvajalcev koles in kolesarske opreme z vsega sveta. Sejma ob Bodenskem jezeru se je tako skupaj udeležilo 1.400 razstavljavcev in 37.379 obiskovalcev iz kolesarskega sveta iz 96 držav. Vodilni mednarodni proizvajalci, ki so bili tudi letos močno prisotni, in rekordno število 100 novih proizvajalcev so predstavili visoko kvalitetne proizvode na vseh področij kolesarstva in mobilnosti. To je bil tudi glavni razlog za visoko obiskanost razstavnih prostorov, ki so bili letos namenjeni izključno trgovcem.

Sejem EUROBIKE 2018 je dobro poudaril, kako kolo postaja vedno bolj raznoliko po vsem svetu in kot trajnostni izvajalec mobilnosti nudi vse močnejšo alternativo klasičnim oblikam pogona. Pomembnost kolesa tako raste z vsakim dnem, poleg tega pa hitro napreduje tudi tehnologija.

 

Eurobike Show 2018

 

Visoka kvaliteta, mednarodni proizvajalci koles in kolesarske opreme

Po besedah Klausa Wellmana, generalnega direktorja gospodarskega razstavišča v Friedrichshafnu, ki gosti kolesarski sejem, je EUROBIKE 2018 je zabeležil tri uspešne dni, čeprav je bil termin sejma deležen kar nekaj negodovanja zaradi zgodnjega datuma (v preteklih letih je namreč potekal šele v začetku septembra); jasno pa se je tudi pokazalo, kako pomembna je globalna izmenjava med proizvajalci v okviru največjega mednarodnega kolesarskega sejma.

Po besedah Stefana Reisingerja, direktorja evropskega kolesarskega sejma EUROBIKE, so se sejma udeležili vsi, ki so del kolesarske industrije, ne glede na to, ali so usmerjeni v športne ali urbane aktivnosti, bodisi kot razstavljavci ali kot poslovni obiskovalci.
Za letošnji sejem je bilo glede obiskovalcev uvedeno novo merilo, s katerim so prednost dobili trgovci na drobno (retail first). Poleg novega merila je pridobitev vstopnic za obisk sejma potekala pod strožjim postopkom, zaradi česar so zabeležili manjši upad števila obiskovalcev. Kljub temu pa se je dvignila kvaliteta obiskovalcev, kar je okrepilo izmenjavo med tistimi, ki so poslovno prisotni na področju kolesarstva. S tem je bila potrjena uspešnost merila, ki je poželo odobravanje proizvajalcev in bo kot tako obveljalo tudi za prihodnje izvedbe sejma.

 

28. sejem EUROBIKE 2019 bo od 4. do 7. septembra 2019 v Friedrichshafnu.

Za več informacij obiščite naslednji povezavi: Eurobike Show ali facebook.

 

#eurobikeshow #eurobike2018 #bike #probike #serviskoles #medisport1

Sorodni artikli

  Test baterije za električno kolo (vrhunski Pro Bike servis)
  Test baterije električnega kolesa z napravo Batterytester. Za TEST BATERIJE obiščite PRO SKI&BIKE SERVIS na Celovški 248!
  Cena z DDV:
  40,00 €
  Zaloga
  Na zalogi
  GENERALNI servis kolesa (vrhunski Pro Bike servis)
  Vključuje nastavitev prestav in zavor, centriranje, mazanje ležajev. Za GENERALNI servis kolesa obiščite PRO SKI&BIKE SERVIS na Celovški 248!
  Cena:
  75,00 €
  Zaloga
  Na zalogi

  Povezane novice

  Pro Ski&Bike servis: Predstavitev kolesarskega servisa
  Predstavitev: izvajamo kompletni servis vseh vrst koles

  PRO SKI&BIKE SERVIS se nahaja na Celovški cesti 248 v Ljubljani.

  Vodilo servisa je vrhunska kvaliteta za običajno ceno.

  Pro Ski&Bike servis: Servis električnih koles.

  Servis električnih koles in test baterije.

  Probike kolesarski servis vam nudi širok razpon storitev – bodisi potrebujete zgolj vzdrževanje (pranje kolesa), manjše popravilo (menjava zračnice) ali obsežnejši servis celotnega kolesa.

  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke, na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družbena omrežja
  Piškotki, potrebni za vtičnike za deljenje vsebin s strani na družbena omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktivnosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih